SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'un 2021 planları
1.09.2020
Trabzonspor’un çiçeği burnunda hocası Eddie Newton sezonun ilk hazırlık maçında alt ligde oynayan Samsunspor’a 2-1 mağlup olunca “iyi bir hazırlık maçı olmadığını” dile getirdi.
Pandemi sonrası ne oyuncular ne de yöneticiler psikolojik olarak lige henüz hazır değil. Bunu hepimiz biliyoruz. Ancak Samsunspor maçının grafiğine bakınca çok sıkışık bir hazırlık evresi geçirdiğimiz anlaşılıyor. 
Yeni transferlerden Flavio Silva ilk maçında çok heyecanlıydı, istenileni veremedi fakat geleceği var. Marlon ilk maçta istenilenin tam tersi oynadı. 
Stiven Plaza ise bize anlatılanın tamamen dışına çıktı. Plaza ile ilgili ‘Sakat geldi’ yorumları vardı ama bizce mesele sakatlıktan çok Plaza’nın yeteneği ile ilgili. 
Edgar Le lider savunmacı diye geldi ama oynadığı futbol pek tat vermedi.

Elimizde kaldı bir tek Anders Trondsen. Trondsen idmanlarda oldukça hevesli, herkes övgüyle bahsediyor ama Samsunspor maçındaki görüntüsü yetersizdi. Oyunu rakip alana yıkmayı becermesi gerekirdi. Trondsen beklentiyi yükseltti, sahada kendisini daha çok göstermeli. Kerem Baykuş ise performans olarak yetersiz. Geçtiğimiz sezon yaşadığı uzun süreli sakatlık nedeniyle doğru düzgün izleyemediğimiz Ahmet Canbaz yetenekli bir kardeşimize benziyor. Salih Kavrazlı geçen yıldan beri kulübüyle sorunlu olduğu için bekledi. Bu oyuncu da bizden tam not alamadı. Furkan Yılmaz mevkiine göre daha hareketli ve faydalı olması lazım. 
Yani Trabzonspor da eksikler devam ediyor. Takımda oynayabilecek 2-3 banko oyuncuya acil ihtiyaç var. Sosa’nın gitmesi bence iyi oldu fakat yeri hala dolmadı. Onun yerine genç, dinamik, koşan, orta sahayı yönlendirecek tecrübeli oyuncuya ihtiyaç var. Sol bek Novak’ın mevkii de halledilir. Sosa ve Novak’ın yeri doldurulur ama bundan sonra kadrodan ayrılacak oyuncular takıma zarar verir.
Lig başlamadan önce Rizespor ile bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Bu hazırlık karşılaşmaları da elbette kesin ölçü olmaz. Ancak gelecek hafta başlayacak ligin ilk maçı takımın ilk yarı karnesini verecektir. 
Gelecek iyi mi olur kötü mü olur? Halen transfere ihtiyaç var. Taraftarıyla, teknik heyetiyle, elindeki mevcut kadroyla Trabzonspor her sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğun en büyük adayıdır. Karadeniz Fırtınası’na yeni sezonda başarılar dilerim.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap