SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor umut vermedi
11.10.2020

Milli maç nedeni ile lige verilen aradan faydalanmak amacıyla oynanan hazırlık maçında futbolseverler yeni transferleri izleme fırsatı buldular. Erzurumspor’a konuk olan Trabzonspor’da teknik adam Eddie Newton, takımı tanıma adına genç oyuncular ve yeni transferleri oynatarak oyuncuların performanslarını görme fırsatı buldu. Milli takıma giden oyuncular ve sakat oyuncuların eksikliğinde, aynı zamanda Erzurum şehrinin yüksek rakımından kaynaklı alışık olmadığı hava şartlarının da etkisiyle genel olarak düşük bir takım performansı ortaya koydu. Böyle bir performansla ligde oynarsa başarısız sonuçlar alarak taraftarını üzer. Bu maç özelinde görev alan oyuncuları inceleyecek olursak;

Erce Kardeşler: Kalesinde güven vermiyor. Topu Uğurcan Çakır gibi oyuna sokamıyor. İyi bir kaleci kapattığı köşeden gol yemez. Kalenin içinde durup açıyı kapatmalı. Üçüncü kaleci Arda Akbulut’a şans tanınmalıdır.

Pereira: Hücuma çıkıyor ama geri gelmiyor. O zaman savunma aksıyor.

Marlon: Görevini başarıyla yapan oyuncular arasında.

Vitor Hugo: Yeni transfer ilk yarı oynadığı stoper mevkiinde başarılı olamadı. İkinci yarı liberoya kaydırılınca istenilen oyunu oynamaya başladı. İkinci yarı oyuna giren Ahmet Can, stoper mevkiine geçti. Savunmanın şekli gelecek maçlara da yol göstermek açısından belli oldu. Demek ki Ümit Milli takımda olan Hüseyin Türkmen döndüğünde Vitor Hugo ile stoper-libero mevkiini paylaşacaklar.

Campi: Tek devre oynayan oyuncu, diğer oyunculara nazaran daha başarılıydı. Onun yerine oyuna alınan Ahmet Can’ın girmesiyle takım kendine geldi.

Baker: Garanti paslarla güven veriyor. Ağır kalıyor. Biraz daha hareketli olursa Trabzonspor’a daha faydalı olacaktır.

Flavio: İstenilen seviyeye gelemedi. Ondan beklentimiz yüksektir.

Diabate: Bir hücum oyuncusu olmasına rağmen takımın savunmasına katkı sağlıyor ancak ileride faydalı olamıyor.

Yusuf Sarı: Sakatlıktan yeni kurtulup ilk on birde sahaya çıkan oyuncu, ilk yarı kötü oynayınca yerini ikinci yarı başlangıcında yeni transferlerden Diabate’ye bıraktı.

Afobe: Yeni transferlerden Afobe, ilk maçta iki gol attı. Diğer maçlarda bu iki golün üstüne yattı. Diğer maçlarda olduğu gibi Erzurumspor maçında da boş geçti. Oyunda hiç bir varlık gösteremedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap