SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor dağıldı
14.09.2020
Sezona galibiyet ile başlamak önemliydi. Sezonun ilk maçları genelde zor geçer. Nitekim öyle de oldu. Trabzonspor’da önemli oyuncular takımdan ayrılınca, geçen yıldan formundan uzak kötü bir takım izledik. Beşiktaş, daha derli toplu ve lige hazırdı. Trabzonspor ise kendi sahasında olmasına rağmen dağıldı. İlk yarı soyunma odasına 1-0 önde giren taraf İstanbul ekibiydi.
Bu skor gösteriyor ki bu sene bordo-mavili takımda işler ters gidecek. Trabzonspor’da Sosa gibi lider bir oyuncu yok. Beşiktaş, Trabzon’da farklı skorla sezona iyi bir başlangıç yaptı. Trabzon ise taraftarına hüsran yaşattı. 
Bordo-mavili takım sahipsiz, düzensiz, mücadelesiz, ne yaptığını bilmeyen kötü bir takım görüntüsü verdi. Hem takım olarak hem de bireysel olarak iyi oynayamayınca dağıldık. Teknik adam Newton’un sahaya sürdüğü 11 sonuçta kötü oynayınca takım kaybetti. Trabzonspor’dan ayrılan oyuncular takımın performansını düşürünce, kenar yönetimi sayesinde farklı yenilmekten kurtulamadık. Skor: 3-1. 
Böyle kötü bir yönetim olamaz. Taraftarı karşısına alıp şeffaf olmalıydı. Yapılan 5 transferin hiçbiri bu takımda oynayamaz. Yönetim en kısa zamanda olağanüstü toplanıp, bu kötü gidişe dur demelidir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap