SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon lige hazır değil
19.08.2019
2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nda büyük takım küçük takım ayrımı kalmadı. Geçen yıl borç batağında olan Trabzonspor, bu yıl bankadan faizle aldığı paralarla iki yıl rahatladı diyebiliriz.
İki yıl sonra ne olur, bu borç nasıl ödenir bilemeyiz. Bu kritik iki yıl içinde şampiyon oldu oldu, olamadı şampiyonluğu bir daha rüyasında bile göremez. Ünal hoca geçen sene elinde hazır bulunan kadrodan dört değişik oyuncu ile maça başladı.

Cemil Usta Sezonu’nun şampiyonluk adayları arasında en kuvvetli olanı Trabzonspor’dur. Müsabakanın ilk 20 dakikasında her iki takım da vasat bir oyun sergiledi. Ünal hoca uzun zamandır Trabzonspor geri dörtlüsünde  oynattığı Hüseyin’i,  Abdülkadir Parmak’ı ve Ekuban’ı kesti. Onların yerine yeni transferlerden Campi ve Fernandez’e görev verdi. 

Bordo-Mavililerin ilk on biri 8 yabancı ve 3 yerli oyuncudan oluştu. 34. dakikada Trabzonspor’un Norveçli yeni golcüsü gelen topu sol ayağı ile ağlarla buluşturdu. Golden beş dakika sonra bu kez ev sahibi Kasımpaşa sevindi. Aytaç’ın ceza alanı içinde vurduğu top Obi Mikel’e çarparak kaleci Uğurcan’ı kontrpiyede bırakıp Trabzonspor filelerine gitti. İlk yarı karşılıklı gollerle kapandı.

İkinci yarı Kasımpaşa oyuna hızlı başladı. Teknik patron Ünal Karaman 60. dakikada hamlesini gösterdi. Yusuf Sarı’nın yerine Ekuban, Obi Mikel’in yerine Abdülkadir Parmak girdi. Karadeniz ekibinin dağınık futbolu Kasımpaşa’yı mağlup etmeye yetmedi. Maçın kırılma noktası Kasımpaşalı İlhan’ın şutunu yakın mesafede kaleci Uğurcan’ın kurtarması oldu. Bu pozisyonda Uğurcan maçın kahramanıydı. İlk yarıda atılan goller maçın skorunu tayin etti. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap