SON DAKİKA
SON DAKİKA


Takım acilen kampa girmeli
1.07.2020

Trabzonspor son 5 maç kampa girmeli!

Trabzonspor uzun haftalardır taşıdığı liderliği ligin bitimine 5 hafta kala sürpriz şekilde üst üste aldığı iki beraberlikle Başakşehir takımına teslim etti. Henüz umutlar tükenmedi. 

Ama takımın da başka kredisi de kalmadı.

Trabzonspor bundan sonra kalan 5 maçı kazanıp şampiyon olur mu? 

Evet olur. Ne var ki Trabzonspor’un sezon sonuna kadar kampa girip oynayacağı maçları kayıpsız geçmesi lazım. Bunun için de takımda ruh olmalı, dirsek teması ve bütünlük sağlanmalıdır. Hüseyin hocaya bu konuda büyük görev düşüyor.

Şampiyonluğu isteyeceksin ancak iteleme ile bu araba gitmez. Oynadığın oyun şampiyonluğu hak ettiğini gösterecek. Maalesef ortada böyle görünen etkili bir oyun yok. Ankaragücü maçında gol pozisyonlarını cömertçe harcayan bir Trabzonspor vardı. 

Eminim ki Başkan Aağaoğlu da kaçırılan gollerden sonra yerinde duramıyordur.

Trabzonspor savunmada alan markajı değil, adam markajı yapmalıdır. Bunun tersini yaptığı için puan kaybetmesi kaçınılmaz oluyor. Taktik ve futbol tekniği yetersiz bir takımımız var. Halbuki eldeki kadro Avrupa düzeyinde. Sörloth ve kaleci dışında kadro kalitesini tartışan yorumcular olsa da ben böyle düşünmüyorum.

Teknik adam yetersizliği var. Hüseyin ÇİMŞİR’in eksik yönleri çok. Hoca  kendi heyecanını oyunculara yansıtınca takımı stres basıyor. Hoca takıma güven vermeli, ‘Saldırın’ diyerek kenarda kendini göstermelidir.

Takım patır patır sakatlanıp dökülüyor, hakem hataları ön planda verilen kararlar skora etki ediyor. Bu kadar olumsuzluklara rağmen yine de şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor’dur. 

Şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Sivasspor geride kalarak Trabzonspor ve Başakşehir’i baş başa bıraktılar. Hak eden takım şampiyon olsun. Biz olalım ama gücümüzü sahada gösterelim. Oynadığımız futbol Trabzon’a yakışsın. Bu şehirde futbol 1967 yılından çok önce oynanmaya başladı. Merak eden açıp Trabzon tarihini, Necmiati’yi, İdmangücü’nü okusun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap