SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sadece moral bulduk
27.09.2020
Sezon başı üst üste alınan kötü sonuçlar, takımın bir an önce ciddiyetle önlem almasına neden olmuştur. Yeni transferlerden Baker ve Afobe’nin ilk yarı etkili oyunu, skorun farklı olmasını sağladı. Biraz da olsa geçen yıl takımdan ayrılan oyuncuların yerleri onarılmış  gibi gözüktü. İlk yarıda oyun genelde Malatyaspor yarı sahasında oynandı. İkinci yarı farklı bir karşılaşma izledik. Hakem Özgür Yankaya’nın Malatyapsor’un sert oyununa müsaade etmesi ve buna Teknik Direktör Eddie Newton’un yanlış oyuncu değişiklikleri eklenince ikinci yarıda dağınık ne oynadığını bilmeyen bir Trabzonspor izledik. 
Sosa gittikten sonra takımın sistemi bozuldu. Takımın hala yeterli golcüsü ve lideri yok. Trabzonspor son iki yıldır savunmasız oynuyor. Oyun anlamında kötüydük. İkinci yarı Trabzonspor skoru korumaya oynadı. 3’üncü haftada 3 golle 3 puanı Trabzonspor kazandı.
Hala yarışçı bir takım oluşturamadık. İlerleyen haftalardan ümitsizim. Bu futbolla Trabzonspor yarışmacı bir takım olamaz. Daha sert bir oyun oynaması gerekiyor. Trabzonspor’un eksiği çok, düzelmesi uzun zaman alacaktır.
Yapılan 8 transferden sadece 2’sinin takıma katkısı var. Bunlardan biri Baker biri de 2 golün sahibi Afobe. Afobe güzel başlangıç yapmasına rağmen 2 golün dışında oyunda yoktu. 
Günün başarılı isimleri Flavio, Edgar ve Serkan diyebiliriz.
Trabzonspor iyi bir oyun sergileyemediği maçta aldığı galibiyetle sadece moral buldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap