SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kurnaz Avcı kendini vurdu
9.12.2020

 
Sezona puan kayıpları ile başlamak takımın lige hazır olmadığının göstergesidir. Abdullah Avcı’nın gelişi ile taraftarların beklediği oyun sahada hala yok.

Forvetteki oyuncular beceriksiz aynı zamanda uyumsuz. Bu yıl transfer politikası iyi yönetilmedi. Sıkıştıkça yeni yeni transferler yapmak takımın yanlış yönetildiğinin işaretidir. Karadeniz ekibi yine savunmaya önem vererek oynadı. 2 maçtır gol yemeyen bir Trabzonspor sahada vardı. Genelde 2’nci bölgede oynanan oyun izleyenlere adeta eziyet çekti. Hakem Suat Arslanboğa vasat bir maç yönetti.

Abdullah Avcı takımın başında riskli maçları atlattıktan sonra göreve başlaması beni tedirgin etmişti. Onun için ben Avcı’nın samimiyetine inanmıyorum.

Sahada ne sistem ne de oyun vardı.  Abdullah Avcı, Bilal Başaçıkoğlu’na maç sonuna kadar nasıl sabretti. Anlayan var mı? Avcı haddini aşıp kendi başarısı için Trabzonspor’u malzeme yapmayı kafasına koymuş. 3 maç üst üste yenilmezsem Trabzonspor’un şanlı tarihine geçerim hesapları yaptı galiba. Fakat olmadı.

Avcı sabır istiyor. Sabır sonrası ya işler yine ters giderse. O zaman ne dersiniz? Yönetime sorarım; doğru olanı neden tercih etmediniz? Bence bilinen, bilinmeyenden daha avantajlıydı. Adamı zorla takımın başına getirdiniz. Borazancı başı İstanbul medyası hergün Avcı’yı en büyük hoca diye Trabzonspor’a yamadı. İstanbul basını şişirdi, bizimkiler kefal balığı gibi oltaya takıldı. Öyle bir taraftarımız var ki hemen goy goya geliyor. Kötü tablo çıkarsa o zaman enkazın altından kimse çıkamaz.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap