SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanmak güzel
20.01.2021

 
Karadeniz ekibinin kazandığı akşamda Abdülkadir Ömür’den gelen acı haber sevincimize engel oldu. Takımların performanslarına bakarsak maçta baştan sona kadar Trabzonspor üstünlüğü vardı. Kaleci Uğurcan’a pek iş düşmedi. Savunma dörtlüsü iyi bir performans sergiledi. Serkan savunmanın yanında yaptığı 1 asistle de öne çıktı. Orta sahada Parmak günün en çalışkan isimlerindendi. Baker ve Flavio da önceki maçlarına göre daha iyi oynadılar. Fakat orta sahadaki isimlerin daha yırtıcı olması lazım. İleri üçlü ise Nwakeme haricinde tutuktu. Trabzonspor ne yazık ki santraforsuz oynuyor. Takımda ideal bir golcü olsa maç farka giderdi. Berat oyuna girdiği 15 dakikalık bölümde kendini fazla gösterme şansı bulamadı.

Geçtiğimiz haftalara göre Trabzonspor oyun temposunu artırdı. Kanatlar halen istenilen seviyede çalışmıyor. Konya karşısında Trabzonspor daha çok merkezden delerek pozisyona girmeye çalıştı. Bunda da kısmen başarılı oldu. Oynanan oyun ve skor taraftarı memnun etti.

Trabzonspor oyuncularının daha hırslı olması gerekiyor. Her zaman bu rahat oyun skora almaya yeterli olmayabilir. Takıma yapılacak santrafor ve 10 numara transferleri takım oyununu daha yükseltecektir. Trabzonspor kötü başladığı sezonda kazanma alışkanlığı yakaladı. Büyük takımların hedefleri olur. Hedefsiz kalmamak çok önemli. Trabzonspor, hedeflerine koşmak için performansını daha da ileriye taşımalı.

Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı 3 puan sevincimizi kursağımızda bıraktı. Umarım en erken sürede sağlığına kavuşur ve sahalara döner.



 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap