SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaybederken kazanmak
1.03.2021

Ligin boyu kısalırken Fenerbahçe derbisinden puan alabilmek büyük avantaj olacaktı. Maçın geneline bakınca Erol Bulut'un öğrencileri daha istekliydi. Trabzonspor'a gol pozisyonu vermediler, maçı kaybederken kazandılar.

Maç sonu Ahmet Ağaoğlu yine hakemi suçladı.

Hatırlamak gerekir ki bu hakemler eski tip hakemler etliye sütlüye karışmazlar elbette ki tartışmalı bir müdahale olura İstanbul takımından yana kanaat veriyor. Ama sen Trabzonspor'sun kendi evinde oynuyorsun ve ligin zirvesindeysen ister iyi ister kötü oyna kazanmayı bileceksin.

Maç öncesi istatistiklerde her iki takımın şansı eşit gösterildi hatta Fenerbahçe şarjı bitmiş, pili bitmiş bir ekip olarak anlatılsa da adeta Karadeniz'de deplasmanda dirildiler.

Hele Uğurcan kale de olmasaydı sarı lacivertliler skor farkını açabilirdi.

Sert oyunla Trabzon'un direncini kıran Sosa ve Pelkas Trabzonspor savunmasını parça parça geriye itti.

Her ne kadar hakem fauller de tercih hakkını Fenerbahçe'ye verse de Erol Bulut yerinde ve zamanın da oyuncu değişiklikleri yaptı, Avcı ise değişimlerde geç kaldı.

Suçlu aramak yerine kim daha istekliydi kim daha akıllı değişim yaptı buna bakmalıyız.

Avcı döneminin favorisi Bakasetas ve Nwakaeme dün gece Akyazı'da etkisi kaldı.

Hal böyle olunca Trabzonspor'un 7 maçlık galibiyet serisi bitti, ama henüz lig bitmedi daha çok iniş çıkışlar olacak.

Avcı'nın yapacağı iş takımı galibiyete değil şampiyonluğa merkezlemek olmalı. Çünkü dün gece beraberlik dahi puan olarak bir kazanç getirirdi. Bordo mavili takımı motivasyon kaybından çıkarmak ve tekrar hedefe odaklamak gerekiyor.

Son sözümüz ise sen Trabzon'sun öyle akılcı oynayacaksın ki kaybettiğinde bile kazanacaksın!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap