SON DAKİKA
SON DAKİKA


Karadeniz takası Yunan kara sularından rahat geçti
23.08.2019

AEK Atina Trabzonspor UEFA ön eleme maçı izleyenlere zevk verdi. Bordo- Mavililer lig maçında oynadığı kadronun yanlış olduğunu anlayarak çark etti. Taraftarın tercih ettiği önceki kadro ile maça başladı.

4.dakikada AEK’den erken gelen gol yunan takımını 1-0öne geçiren Hırvat golcü Livaya uzaktan attığı şutu kaleci Uğurcan kurtaramadı.Golden sonra adam adama markaj ile AEK takımı Trabzonspor’u durdurmaya çalıştı,23.dakikada Novak’a ceza sahası içinde yapılan harekette hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Sosa topu üst direkte patlayınca Trabzonspor büyük avantaj kaybederek golü atamadı. Teknik ekip hala takımda penaltı çekecek bir oyuncu takım içerisinde tespit edemedi.29 dakikada Ekuban golü bulunca skora eşitlik geldi.1-1.İlk yarıda daha önceki maçlarda üç gol atan santrafor Sörloth pek etkili olmadı. Bordo- Mavili takımın savunması göbekte sürekli hata yaparak kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. İlk yarı biterken yine kaptan Sosa’nın köşe atışından gelen topuna Ekuban’nın kafa golü Trabzonspor’u 2-1 öne geçirdi. Devre bu sonuçla kapandı. Lig maçında Ekuban’mı Yusuf Sarı’yı mı takımda oynatırsan yanlış yaparsın. AEK maçında hat-trick yapan 3 gol atan Ekuban tartışmasız ilk onbirde olmalı.

İkinci Yarı Trabzonspor üstünlüğü ile başladı. Seyircisiz oynanan maçta tam bir sessizlik hâkimdi. Maçın iyileri kaptan Sosa, penaltı kaçırsa da köşe vuruşlarında ve oyun içerisindeki pasları etkili oldu. AEK filelerine 3 gol atan Ekuban skoru turu getiren oyuncu oldu. Novak bir penaltı ve gol asist’ti yapan en iyi oyunculardandı, Tekni Direktör Ünal Karaman 71. Dakikada geçte olsa ilk değişikliği Nwakaeme'nin yerine Abdijajı alarak yaptı. Karadeniz ekibi kolay gol atıyor, kolayda gol yiyor. Teknik heyet in oyuncu değişikliklerinde yanlışlık vardı. Atina’da 3-1 galip gelen Trabzonspor’da formsuz çok oyuncu olsada Karadeniz takası Yunan kara sularlından rahat geçti. Bordo- Mavili takım iyi yönetilirse, yanlışlıklar olmazsa UEFA’da iyi yerlere gelecektir. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap