SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına Gümrük'ten geçti
4.01.2021

Fatih Karagümrük karşısında kazanan Trabzonspor oldu. Karadeniz ekibi galip gelince herkesin yüzü gülüyor. Maçı izleyenler özlenen Trabzonspor için ümitlendi. Trabzonspor karşılaşmaya önde baskı yaparak başladı. İlk dakikalarda golü de bulduk. Fakat bu gol VAR’dan geri döndü. İki takım da topu sahaya yayarak birbirinin açığını aradı. Hakem Ali Palabıyık takdir haklarını genelde ev sahibi ekip Karagümrük’ten yana kullandı. Yüksek tempoda geçen ilk yarıda Ekuban’ın harika oyunu varken Nwkaeme tutuk, Dijaniny durgun, Parmak müthişti. Hosseini yerine forma giydiği Hugo’yu aratmazken, Edgar da hatasız, Marlon, Flavio ve Baker ise vasatı aşamadı. Serkan Asan da iyi oyununu harika bir asistle süsledi. Takımı önceki karşılaşmalara göre daha iyi gördüm. İlk yarı Trabzonspor gole yaklaştıysa da topu filelerle buluşturamadı.

Trabzonspor ilk kez kendi futboluna yakın oynadı. Günün adamı Abdülkadir Parmak orta alanda önemli paslar yaparak takımını öne taşıdı.

İkinci yarının hemen başında Nwakeme’nin ayağından bulduğumuz golle öne geçtik. Golden sonra düşüş yaşayan Karadeniz ekibi sıkıntılı anlar yaşadı. Orta sahada çok pas hatası yapıldı. Sıkıntılı dakikalar bitmedi ve nihayetinde Karagümrük golü bularak eşitliği sağladı. Golden sonra yeniden toparlanan bordo-mavililer Ekuban’la bulduğu golle yeniden öne geçti.

Trabzonspor’un sıkıntılarından biri ikili mücadelelerdeki başarısızlık. Teknik adam geldikten sonra bu kadar hücum yapan Trabzonspor izlememiştim. Aslında kısır futbola tek haneli skorlara alışmıştık. Ne olduğunu anlayamadık. Sihirli değnek mi değdi? Bu futbol ile mücadele eden orta saha olursa kazanmak zor olmaz. Zor da olsa Fırtına Gümrük’ten 2-1’le geçti. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap