SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı Nefes Aldı
20.12.2020

Karadeniz derbisinde kazanan taraf Trabzonspor oldu. Münferit oyunu tercih eden bordo mavili takımda önceki haftalara göre değişen bir oyun göremedik. Galip gelmemizin nedeni Rizespor’un bizden daha kötü oluşuydu. İlk yarı ev sahibinde orta saha çökmüş durumdaydı. İkinci yarı biraz toparlanınca maça eşitlik geldi.

Takımımızdaki kenar bekler, öne çalışmıyor. Çalışınca semeresini alıyoruz. Yusuf Sarı-Baker değişikliği çok iyi olmasa da takıma hayat verdi diyebiliriz. Özlediğimiz galibiyet, zor da olsa bugüne rastladı. Kazanmak için pres yapmak, koşmak gerekir. Trabzonspor’un orta sahada lider oyuncuya ihtiyacı var. Çünkü orta saha ve forvet kopuk oynuyor. Bu iki köprüyü birleştirme adına öne çıkacak oyuncu olmalı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna hareket geldi gibi oldu. Fakat istenen futbol ortada yoktu. Haftalar sonra ilk 11’de kadroya giren Djaniny, golle döndü. Savunma arkasına atılan topu önünde bulan Djaniny, fırsatı gole çevirdi. Oyun olarak taraftarı memnun etmesek de skor Avcı’yı memnun etti. Trabzonspor’un kötü oynaması, Türk futbolunun da geriye düştüğünün göstergesidir.

Trabzonspor’un oyun oynamaya değil, skora ihtiyacı vardı, istediğini de aldı. Bugün kazanan takımın oyunundan yine memnun değiliz. Kazanılan 3 puan moral oldu. Abdullah Avcı’nın dikkatine, Hatayspor’dan sizden bir galibiyet daha bekliyoruz. İnşallah Hatay karşısında sürpriz bir sonuçla karşılaşmayız. Sayın Avcı notunuzu Hatayspor maçından sonra vereceğiz.

Bu arada Trabzonspor eski şaşalı günlerine geri dönmek istiyorsa kadroya yerli oyuncular kazandırmalıdır. Yabancı oyunculara verdiği şansı, yerlilere de vermeli. Fevkalade oynayan Hüseyin Türkmen dışlandı. Neredeyse Hüseyin’i kaybetmek üzereyiz. Bu oyuncuyu tekrar kazanmak lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap