SON DAKİKA
SON DAKİKA


Artık Fırtına esmiyor
20.09.2020

Yeni transferlerin oynadığı Denizlispor karşılaşmasında, gol sesi aradık fakat çıkmadı. Her iki takımın da vasat oyunu tat vermeyince, karşılaşma başladığı gibi bitti. Geçen yıl rakip kaleleri gol ile dolduran Trabzonspor, bu yıl forvet oyuncuları ofansif olmadığı için gol üretemedi. Bordo-Mavililer, kaleden çok uzak oyun anlayışı için de oynadı. İstatistiklere bakıldığı zaman takımların birbirine karşı üstünlükleri yoktu. İkinci yarı konuk takım Trabzonspor, daha atak oynayan, gol isteyen taraftı, fakat olmadı. Teknik adam Eddie Newton, oyuncu değişikliğinde geç kaldı. Mesela Guilherme’yi daha erken değişebilirdi. İkinci yarı 10 kişi mücadele veren Denizlispor, bir kişi eksik olmasın rağmen yine Trabzonspor kalesinde gol pozisyonları üretti.

 

Karadeniz ekibinde önemli transferlerden Plaza her nedense yine yedek kulübesinde oturtuldu ve oynatılmadı. Demek oluyor ki zaman geçmeden teknik traktör Eddie Newton oyuna bile müdahale edemedi. Newton bir an evvel değişmeli, yoksa ileriki günlerde bu takım çok zarar görür. Felaket olmadan bir an önce önlem alınmalı. Bu kadro sezon sonunu zor getirir. Oyundan keyif alamadık. Gol pozisyonu yok, hoca başarısı yok! İyi oynayan oyuncu ise hiç yok. Takımın lider oyuncusu yok. Yeni transferler giden oyuncuların yerini hala dolduramadı. Uzun lafın kısası perişan bir Trabzonspor izledik.

Yönetim uyuma!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap