SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoş gel 2021
4.01.2021

Aralık ayının ikinci yarısı bir hareketlilik, bir heyecan başlar her yerde. Alışveriş merkezleri yeni yıl ışıkları ile donanır, yılbaşı ağaçları süslenir, insanlar yeni yılda sevdiklerine alacakları hediyelerin telaşına düşerler. Peki nedir bu günleri özellikle 31 Aralık gecesini bu kadar özel kılan?

31 Aralık da aslında her gün gibi bir gündür. 1 Ocak yılın ilk günüdür. 365 gün sonunda eskiyen yıl yerini yeni yıla bırakarak, takvimlerde yeni yıl yerini almıştır. İşte yeni başlangıçlar için güzel bir fırsat.

Yeni yıl için hepimiz yeni yeni kararlar veririz. Bu yıl daha çok çalışacağım, spora başlayacağım, daha iyi bir insan olacağım hatta rejime başlayacağım diyen birilerini mutlaka duymuşsunuzdur. Aslında bu gibi kararlar almak için bir vesiledir yeni bir yıla başlamak. Üstelik yeni gelen yılla birlikte ümitlerimiz, beklentilerimiz de artar. Hayata bir mola verip, yeniden başlamak için güzel bir şans yakalarız.

31 Aralık akşamı saat tam 12 de yeni yıla merhaba derken insanların gözlerinde umut ışıkları belirir. Hediyeler, güzel sofralar ve eğlenmek, birbirimizi kutlayıp, hatırlamak için zaman ayırırız. Her ne kadar bu kutlamalar bu yıl telefonlarla olsada...Eski yılın yanlışları bir kenara bırakılır ve yeni yılda bunların olmaması umut edilir. Bana göre sırf bu duyguları yaşattığı, ümit verdiği için sevilmeyi hak eder ışıl ışıl yılbaşı geceleri. O yüzden özeldir, güzeldir. Buraya kadar yazdıklarım yaşanan her yeni yıl için geçerli güzel temennilerdir.

Kendim, ailem ve tüm insanlar  adına 2021 yılından ilk sırada sağlık diliyorum.Sağlığın önemini hep bilir ve uyandığım her güne şükür ederek uyanırdım. Ailece yaşadığımız corona virüsü rahatsızlığından sonra sağlığın önemini bir kez daha anladım.Çok sevdiğimiz,insanlığı ile  esprileri ile hekimliği ile herkesin gönlünde bir yer edinmiş komşumuz çok sevdiğim  DR. İLHAN DEMİREL amcamıda aramızdan alan bu virüs biran önce hayatımızdan çıksın gitsin.

Tüm hastalara şifa dilerken 2021 yılından tüm insanlık adına önce sağlık sonra huzur ve mutluluk diliyorum.2021 yılında sevdiklerimiz yanıbaşımızda olsun inşallah.

Sağlıkla kalın,mutlu hafta sonları.

3 ana kuralımızı unutmayalım;MASKE-MESAFE- HİJYEN

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap