SON DAKİKA
SON DAKİKA


Taban tasfiye eder
29.03.2024

Sanki ilahi bir güç, Türk siyasetinde kendi menfaatini ülke menfaatinin önüne koyan, Laik Cumhuriyet, Atatürk ilke ve devrimlerini istemeyen, Ulus Devlet ve Üniter Yapıya karşı ne kadar parti varsa tümünü, direkt veya dolaylı olarak desteklemek için tarih önünde AKP’nin yanında konumlandırdı. Hedefleri Mansur Yavaş’a ve Ekrem İmamoğlu’na kaybettirmek!

Bu konumlanma, Türk milletinin işini kolaylaştırdı. Türk Milleti, huzurunu bozan “Kımıl Zararlılarını” tek-tek yakalayıp, sandığa kilitleme yerine, bir defada tümünü birden yakalama şansını el geçirmiş oldu…

Kımıl Zararlıları, ne kadar ayrı kamplarda, ayrı düşüncelerde olduklarını iddia ediyorsa da, aslında öz olarak hepsi birbirinin tıpkısının aynısıdır!

Genel hatlarla benzerliklerini anlatalım;

-Bunların hepsinin servetleri şaibelidir!

-Hepsinin menfaati, Türk Milletinden öncedir.

-Çoğunda ilke-vatan önceliği, vizyon yoktur.

-Çoğu Atatürk düşmanıdır veya Atatürk düşmanlarıyla iş tutmaktan utanmazlar.

Şimdi bu sapkınlar şunu söylüyor;

Tamam biz böyleyiz de, CHP ne?

CHP’den ve diğer partilerden size ne? Önce siz kendinize bir bakın.

Nasıl bir işin, nasıl bir pis ortaklığın içindesiniz, farkında mısınız?

CHP’yi yönetenler, istedikleri kadar Cumhuriyetten- Cumhuriyetin Değerlerinden-Atatürk İlke ve Devrimlerinden uzaklaşmaya çalışsınlar,

CHP tabanı, bunları da tasfiye eder. Aynen Kılıçdaroğlu’na yaptıkları gibi…

Bizler, DOĞRU Partililer bu pis oyunun içinde olmayacağız. Kuvvacılar olarak Türk Devletinin, Türk Milletinin, Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Değerlerinin savunucusu- koruyucusu olmaya devam edeceğiz. Demokratik Merkezde ve Merkez Sağda siyaset yapıp, partimizi bir yıl içinde ülkenin en güçlü en dürüst partisi yaratacağız. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu gibi dürüst Belediye Başkan Adaylarını siyaset çakallarına yedirmeyeceğiz.

Çalışıyoruz, halkın sevgisini hak ediyoruz, asla pes etmiyoruz. Az daha sabır!

Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…

Sağlık ve başarı dileklerimle

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap