SON DAKİKA
SON DAKİKA


Giresunspor'da mücadele galibiyetten daha değerli
1.01.2021
 
“9 haftadır kaybetmiyoruz. Üst üste galibiyetler alarak zirveye yerleştik. Alınan galibiyetler güzel ancak daha da güzel olan, sahada verdiğimiz mücadele.”

1. LİG’DE fırtına gibi esen Giresunspor’da elde edilen başarının mimarlarından olan teknik direktör Hakan Keleş, kulübün medya merkezine önemli açıklamalarda bulundu. Keleş, “TFF 1. Lig’de son haftalara damga vurmuş bir takımız. Yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız elinden gelen her şeyi ortaya koyuyorlar. 9 haftadır kaybetmiyoruz. Üst üste galibiyetler alarak zirveye yerleştik. Alınan galibiyetler güzel ancak daha da güzel olan, sahada verdiğimiz mücadele” diye konuştu.

16 HAFTALIK dilimde 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 32 puan topladıklarını hatırlatan Keleş, “Biz sezon başında hedefimizi Süper Lig olarak belirledik. Bu doğrultuda hedefimize adım adım gidiyoruz. Burada özellikle oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Biz iyi bir takımız. Bunu iyi bir çalışmanın yanı sıra takım içerisinde oluşturduğumuz aile ortamına da borçluyuz. Geçirdiğimiz 16 hafta boyunca kime ne görev verdiysek layıkıyla yerine getirdi. İyi bir ivme yakaladık” dedi.

İLK yarının son maçında Tuzlaspor’u konuk edeceklerini belirten başarılı teknik adam Hakan Keleş, “Akhisar’ı yenerek 5’te 5 yaptık. Bu hafta ligin iddialı takımlarından Tuzlaspor ile karşılaşacağız. Buradan alınacak galibiyetin, 3 puandan daha fazlası olduğunu biliyoruz. Bu zamana kadar taraftarımızı mahcup etmedik. Bütün amacımız hedeflediğimiz, özlediğimiz Süper Lig’e ulaşmak. Bu doğrultuda çok emek harcıyor, çok çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap