SON DAKİKA
SON DAKİKA


Emaneti Geri Alacağız
10.03.2020

Erteleme maçında yarın Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fırtına’da tüm hesaplar 3 puan üzerine. Trabzonspor, bu kritik maçı kazanıp yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

TRABZONSPOR, belki de kaderini belirleyecek çok zorlu bir haftaya giriyor. Yarın Malatyaspor ile deprem nedeniyle ertelenen 19’uncu hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Bordo-Mavililer, 19 Mart Pazar günü ise Akyazı’da Başakşehir’i ağırlayacak. Bu iki maçtan çıkacak 6 puan Fırtına’nın şampiyonluk yolunu iyice açacak. Bu serinin ilk maçı olan Malatya sınavının bir başka önemli yanı daha var.

Ligde 49 puanla 2’nci sırada bulunan Trabzonspor, Malatyaspor'u mağlup etmesi halinde 52 puana ulaşacak ve aynı puana sahip Başakşehir’i averajla geçip liderlik koltuğuna oturacak. Hafta sonunda ise bu kez Başakşehir ile karşılaşacak olan Bordo-Mavililer, bu zorlu randevudan da başı dik çıkarsa, en yakın rakibine 3 puan fark atacak. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap