SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yazıklar Olsun..!
31.10.2020

 
Trabzonspor Kasımpaşa karşısında kendi sahasında mağlubiyetle ayrıldın nedenlerine bakacak olursak

1-Sezon başından beri söylüyoruz. Yazıyoruz yönetimi uyarıyoruz 1000 defa yazdık söyledik bu hoca filan değil hocalıkla alakası yok Saya çıkardığı kadro yanlış oyuncu değişimleri yanlış elindeki oyuncuları yanlış mevkilerde kullanıyor. Bu oyuncularla bu sistem bu taktikle oynanmaz..

2-Yapılan transferlerin çoğu yetersiz ve gereksiz bu transferleri kim yapmışsa Trabzonspor’a çok büyük zararlar vermiştir. Yanlış kadro kurmuştur. Takımı İngiltere üçüncülükte ne kadar gerek sonucu varsa doldurdular.

Herhalde bu büyük izleme komitesinde yıllarca çalışan hoca yapmıştır diye düşünüyorum bu kadar yanlış transferleri.  Böyle bir takım kurarsan sonuçlarına da katlanırsın

3-Takımdaki kondisyon hocasına kesin kovmak lazım. Bir de doktoru göndermek lazım. Bir de fizyoterapisti göndermek lazım. Bunların üçü hemen takımdan ayrılmalı neden bir takım bu kadar çok sakat verir. Bu demektir ki takıma yanlış yükleme yapılıyor. Kondisyon antrenmanlara birçoğu ya çok fazla ya çok az. Bir takımda bu kadar sakatlık olur mu? olmaması lazım. Takım,70. dakikan sonra tamimiyle oyundan düşüyor. Kondisyon yok, gücü yok, rakip başlıyor sert oynamaya. Demek ki bu takımda büyük bir kondisyon hocası sorunu var.

Ayrıca fizyoterapist sen ne iş yaparsın kardeşim?! Bütün takım sakat, doktor orada ne iş yapıyor?  Siz bu adamlara normal bir tedavi uygulamıyor musunuz? Bir takım bu kadar sakat verir mi? Çok acil bu durum sorgulanmalı. Bu doktor fizyoterapist ve kondisyoner hocasının görevine son verilmeli.

Söylüyorum sürekli Abdülkadir Ömür kaleden uzak oynuyor. Onu biraz da merkezden atmak lazım. Santrafor Afobe’nin takımla alakası yok. Tek başına dolaşıp duruyor oralarda. Edgar ve Hugo çok yetersiz iki tane stoper.

Bunları kime aldırmış?  Bunlar Trabzonspor oyuncuları değil.

Geçen yıl şampiyon olan takımı bir yılda bu hake getiren kim varsa, bunun sorumlusu başkan ya da yönetimdir. Helal Olsun. Tebrik ediyoruz. Kutluyoruz. Ekonomik anlamda bu kadar iyi şeyler yaparken, geçen sezon şampiyonluğa oynayan bir kadro kurmuşken, bu yıl ki başarısızlıklar, bu transferler bunların hiçbiri size yakışmadı. Biz dinamik, koşan, mücadeleyi seven transferleri sahada görmek istiyoruz. Anlamak mümkün değil. Yazık…!


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap