SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor engelleri aşıyor
9.02.2020

Trabzonspor, Gençlerbirliği deplasmanında almış olduğu sonuçla şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Zaman zaman takım istediği oyunu oynayamasa bile hedefe giderken puan kayıpları yaşamamalı. Gençlerbirliği karşısında alınan bu galibiyet çok önemli. Müsabakaya bakacak olursak;

 

1-Trabzonspor müsabakalara başladığı zaman daha iyi konsantre olmalı. Başlangıç olarak daha istekli daha arzulu, daha çok rakibi ısıran, daha çok baskı yapan ve rakipten daha çok ikili mücadele kazanan mutlaka bir ekip olmalı.

 

2-Nwakaeme’nin oyuna dönmesiyle sol taraf çok daha iyi çalışmaya başladı. Artık Trabzonspor hem sağ kanatta hem sol kanatta etkili akınlar yaparken, merkezden Sosa ve Ndiaye ile bulmuş olduğu pozisyonları mutlaka değerlendirip, golle sonuçlandırmalı. Yoksa ileriki müsabakalarda gol pozisyonu bulup gol atmada sıkıntılar yaşayabilir.

 

3-Hüseyin hoca, Gilherme’yi çıkarıp Abdulkadir Parmak’ı orta sahaya koyarak,

bu alanı çok güçlendirdi ve müsabakanın kazanılmasında bu değişiklik çok büyük etki yaptı. Hocanın bu değişimi takımın galibiyetinde çok büyük bir etken olmuştur. Eğer Trabzonspor şampiyon olma  istiyorsa tüm rakiplere karşı orta saha üstünlüğünü eline almalı ve bu ikinci bölgede üstünlük sağlamalı. Mikel ve Ndiaye daha çok rakibe baskı yapmalı, daha çok pres yapmalı, rakibin bütün kontra ataklarını mutlaka kesmeliler. İnanın bana şampiyonluk bu iki oyuncunun ortaya koyacağı performansa bağlı.

 

Trabzonspor camiası birleşti bütünleşti. Hocasıyla, futbol takımıyla, taraftarıyla büyük bir sinerji yakaladı. Hüseyin Hoca, biraz Sosa’yı motive edip biraz daha performansını takımdaki liderliğini eski haline getirirse şampiyonluğun göründüğünü söyleyebiliriz. Tebrikler Hüseyin hoca,tebrikler tüm futbolcular. Hakem Trabzonspor’a büyük haksızlık etti. Gençlerbirliği oyuncusuna göstereceği kırmızı kartı maalesef Sörloth’a göstererek büyük hata yaptı. Önümüzdeki hafta Trabzonspor’u en iyi, en güçlü silahından mahrum bıraktı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap