SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galatasaray hak etti
27.12.2020

Sezon başından beri söylüyoruz;

Trabzonspor’un çok yanlış transferler yaptığını… Sayın Ahmet Ağaoğlu, “Transferde yüzde 90 başarı sağladık” diyor. Ben ise Trabzonspor’un transferde yüzde 90 başarısız olduğunu söyledim. Yapılan 10 transferin 9 tanesinin ne kadar yetersiz olduğu, Trabzonspor’u şampiyonluğa oynatacak kalitede olmadığı ortaya çıkmıştır. Kimse Abdullah Avcı’ya bir şey söyleyemez. Bu takım alabileceği en iyi sonuçları alıyor. Kendi sahasında bir tane net pozisyona giremeyen Trabzonspor’un kadro kalitesinin Galatasaray karşısında ne kadar yetersiz olduğunu bir kez daha gördük.

Galatasaray santrforsuz sahaya çıktı. Diagne ve Falcao’nun yokluğunda, Arda’nın liderliğinde daha çok pas yapan, oyunun yönünü değiştiren, kanatları iyi kullanan taraf Galatsaray’dı. Emre Kılınç ve Oğulcan, kaleciyle defans arasında yapmış oldukları derin koşular ve verkaçlarla sonuca gitmeyi başardılar. Fatih Terim’i tebrik etmek gerek. Trabzonspor’u çok iyi analiz etmiş. Trabzonspor’un defansif zaaflarını iyi belirledi. Çabuk ve hızlı oyuncularıyla yaptığı tempolu akınlarla Trabzonspor’u mağlup etmeyi başardılar. Donk ile Marcao da hatasız bir performans ortaya koyarak Trabzonspor’a pozisyon vermediler.

Eğer Trabzonspor şampiyon olmak istiyorsa izleme komitesi iyi çalışmalıi transferi başkan Ağoğlu’na bırakmamalı ve takımı şampiyon yapabilecek üst düzey futbolcular alınmalı. Diğer türlü Trabzonspor bu yıl da hüsrana uğrayacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap