SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yanlış planlama
18.10.2020

Orta sahasız daha iyisini yapan takımlar mutlaka vardır. Trabzonspor bu takımıyla daha iyisini yapamaz. Çok iyi kanat adamlarınız ve santraforlarınız da olsa, orta sahada maçı alır götürürsünüz. Ya da dün akşam olduğu kaybederseniz. Trabzonspor’un bu sezonki takım oyuncu planlamasını kim yaptı bilinmez ama kötü olmuş. Baker-Flavio ile yürümez. Tek farklı oyuncu Abdülkadir Parmak. O da olmayınca topu ileri taşımak da zorlandı bordo mavililer.

İlk yarının ilk yarım saati nispeten topu tutan bir takım izledik. Trabzonspor ön alanda oyunu kabul ettirmek istedi. Başakşehir geride sakin kalarak, Demba Ba ile sürpriz bir gol bulma peşindeydi.

Ne olduysa ilk çeyrekten sonra oldu. İstanbul takımı birden sahayı parselledi, defansını da öne çıkartıp, Trabzonspor’u 30 metreye hapsetti. Maçın sonuna kadar da Başakşehir kendini yormadan 2 gol attı. Daha fazlasını atabilirlerdi. 

Trabzonspor’un hem sağ hem de sol kanatları fecaat. Diabate’nin gezip durduğu yerde Edgar rakiple savaştı durdu. Afobe yalnız kaldı. Orta sahası olmayan takımın forveti Ronaldo olsa da işe yaramaz. Öyle de oldu.

İrfan Can’ın attığı gole dikkat ederseniz, takımın özeti orada. Herkes kendine oynuyor, takıma oynayan az. Başakşehir kalite kadrosuyla Trabzonspor’u mağlup etti. Bordo mavililer bu sonuçları daha çok yaşayacaklar gibi. Bu orta saha ve tüm takım kurgusu sorunlu. Yani iyi şeyler diyemiyoruz. Gelecek günler de daha kötüsüyle de karşılaşabilirler. 

Başkan Ağaoğlu’nun elindeki tek seçenek teknik adam değişikliği.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap