SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tarih ne yazacak?
20.07.2020

Maçın sonucuna göre yazacağım. Neredeyse maçın üçte ikisini önde oynayıp mağlup olabiliyorsan. Ve üst üste iki hafta aynı şekilde sahadan mağlup oluyorsan kusura bakma senin şampiyonluk neyine?

Oysa yan yana dedik, sekizinci kuşatma dedik. Trabzonspor başkanı ve yönetimi dahil, futbolcu kadrosu ve teknik adamı şampiyonluğa inanmadı. Olayın özeti budur. İnanmadığın bir şampiyonluğu da sana vermezler.

Maçın ilk devresinde 1-0 öne geçiyorsun, gole kadar muazzam oyun. Golden sonra küme düşme takımı gibi bir oyun. 3-1’i buluyorsun, yine muazzam oyun, defans ve kaleci hatalarınla 3-3 ve sonrasında 4-3. Yakışmadı gerçekten.

Trabzonspor başkanı geçen televizyonda çok güzel konuştu. Aslında bu zamana kadar da bence iyi bir başkanlık örneği verdi. Ancak son 5-6 hafta kala, tüm iyi yaptığı şeyleri unuttuk. Maalesef unutmak zorunda kaldık. Denizli ve Konya maçlarının sportif olarak izahını bulamıyorum.

Sonuçta, ligin en iyi hücum hattı, gol kralıyla ve kötü goller yese de en iyi kalecisiyle Trabzonspor şampiyon olamadı. Tarih bunu böyle yazacak.

Olan büyük taraftara oldu. Sekizinci kuşatma diye ümitlenen, o sene bu sene diyen taraftar bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı. Sonuçları camia için umarım hayırlı olur. Şampiyon Başakşehir’i tebrik ederim. Herkesin de tebrik etmesi lazım.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap