SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sürpriz değil
9.03.2021

 
Haftalardır yazıp duruyoruz. Bu takımın oyunu şampiyonluğa yetmez diye. Demek ki biz de mevcut takımı gözümüzde büyütmüşüz.

Devre arası alınan oyuncuların katkısı yok denecek kadar az. Bakasetas goller atsa da oyun içinde sınırlı-sorumlu değil. Berat içi birkaç metrekare alanda sağ-sol yapıyor.

Takım sizi bir yere taşımıyorsa, yetenekli oyuncularınızın taşıması lazım.

Nwakaeme mesela. Ekuban mesela. Neredeler? Yoklar.

Afobe’yi hiç klasmana bile almaya gerek yok. Dijaniny yoksa rakip ceza alanında görünmüyorsun. Geçtiğimiz haftaları hatırlayın.

Abdullah hocayı Trabzonspor için şans görenlerdenim. Bu sürecin en az sorumlusu o. Ancak o da bir şeyler denemeli. Mesela, Trabzonspor rakip kaleye neden bu kadar uzak oynuyor.

Baker defansif orta saha mı, ofansif orta saha mı? Gerçi her ikisinde de başarısız.

Trabzonspor olağandışı bir mağlubiyet almadı belki ama ligin zirve takımı olamayacağını gösterdi.

Üst üste galibiyetler gelince acaba o sezon mu bu sezon dedi herkes ama değil.

Trabzonspor sezonu Avrupa kupalarına katılan takım olmaya hak kazanarak noktalayabilir. İkincisi yeni sezonun planlamasını yapabilir.

Sürpriz bir yenilgi değil. Trabzonspor hak ettiği bir mağlubiyet aldı. Trabzonspor ile rakibi Aytemiz Alanyaspor arasında tek tek bakınca oyuncu kalite farkı da var. Avcı diğer takımlara karşı bu farkı kapatabildi.

Fenerbahçe, Alanya gibi sahaya iyi yayılan ve yetenekli ayakları olan takımlara karşı çaresiz kaldı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap