SON DAKİKA
SON DAKİKA


Orta Sahasız 3 PUAN
9.05.2021

Güçlü orta sahanız olduğu sürece, oyunu domine edebilirsiniz. Trabzonspor sezon boyunca kırılgan orta sahasının cezasını çekti. Fraport TAV Antalyaspor karşısında da beraberlik golü yiyebilirdi. Abdullah Avcı, Ömür’ün oyundaki etkisizliğini görünce hemen oraya Flavio’yu aldı. Doğru bir hamleydi. Takıma katkı sağlayan oyuncu sayısı arttıkça, oyunun güzelleştiğini görebiliyorsunuz. İlk yarıda Trabzonspor güzel oyununu 1 golle süsledi. İkinci yarıyı ikinciyi bulduktan sonra fabrika ayarlarına döndü. Defansı geri çekerek rakibin üzerine gelmesi için koridorlar açtı. 



Dijaniny, Nwakaeme ve sonradan Yusuf’un taşıdığı topların en az bir ikisi daha golle sonuçlanabilirdi. Son pas tercihlerinin çoğunluğu oyuncuların kariyerine yakışmadı. 

 

Maçın en önemli dakikaları 2-0’dan sonra oldu. Trabzonspor ne zaman 2’yi buldu, rakibini cesaretlendirdi. Fredy, Sidney Sam, Amilton gibi sprinter oyunculara sahip Antalya, maçın son anına kadar beraberliği kovaladı. Gerçekten büyük bir özveri gösterdiler. 

 

Trabzonspor’un ritimsiz, tempo tutturamadığı oyunda galip gelmesini bildi. Ligde iddiası olmasa da, galip gelmeleri önemliydi. Bazı oyunculara dikkat çekmek istiyorum. Serkan kötü diyoruz ya Ekuban? Ne defansta ne ofansta! Abdullah Avcı’nın Djaniny’i dışarı alıp, Ekuban’ı 95 dakika sahada tutması akıl alır gibi değildi.

 

Trabzonspor şampiyonsuz bir sezonu daha sonlandırmak üzere. Gelecek sezon transfer ve diğer yanlışları en aza indirip umarız iyi bir takım oluştururlar.

 

Ersun Yanal’ın Antalyaspor’u enerjik bir takım. Nuri gibi net bir oyuncuları var. Onlar bir beraberlik peşinde son ana kadar büyük efor sarfettiler. Ligin başı da sonu da so haftaya kadar heyecana sahne olacak. En rahatı Trabzonspor. Hiçbir derdi yok. Keşke olsa diyoruz.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap