SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun yetmez
1.03.2021

İki takım sezon maçına çıktı. Bordo mavililer, Abdullah Avcı ile yakaladığı ivmeyi devam ettirebilmesi için bu virajı dönmeliydi. Diğer yanda Erol Bulut, diken üstünde. Kazanmasa gönderilecek söylentileri bile çıkmıştı.

 

Maça Fenerbahçe baskılı başladı. Kanatlardan ve Sosa ile Trabzonspor’u kendi ceza alanına hapsettiler. Samuel, Pelkas, Sosa gibi oyuncular çok etkiliydiler. Kaleci Altay’a bile iş düşmedi. Diğer yanda Uğurcan, üst üste kurtarışlarla Trabzonspor’u maçta tuttu.

Fenerbahçe geri dörtlüsünü öne çıkartarak ve biraz da sert oynayarak Trabzonspor’u yıldırdı. Abdullah Avcı, Fenerbahçe’nin oyun üstünlüğüne cevap verebilmesi için kenardan destek bulamadı. Dijaniny, Ekuban ve Nwakaeme ile tüm kartlarını oynadı. 

 

Daha ne yapabilirdi ki? Yenilen golde Serkan’ı suçlayanlar olacaktır ancak bu suçlama yanlış olur. Serkan gibi diğer oyuncular da top kaybettirdi ve orta sahayı rakibe teslim etti. 

Serkan’ın suçlayanlar, ilk devrede Uğurcan’ın kurtardıklarına da bakmalı. İkinci yarıda Trabzonspor daha baskılı oynar diye düşündük. Ancak rakip izin vermedi. Fenerbahçe, herkesin yazdığı gibi basit sıradan bir takım değil. İstediği zaman oynayabileceğini gösterdi. 

 

Erol Bulut’un oyuncu değişiklikleri takımı adına doğru hamleydi. Mesut’un sahada gezdiğini gördü ve takımının orta sahasını diri tuttu. Trabzonspor bugüne kadar kazandığı tüm maçlarda orta saha hakimiyeti  kuramamıştı. Dün akşam da öyle oldu. 

Fenerbahçe baskılı oyununun sonunda 1 gol buldu ve ligin şampiyon adayı olduğunu gösterdi. 

 

Yani bu maçlar neyi hedeflediğinizi de gösterir. Trabzonspor’un oynadığı oyun şampiyonluğa yetmez. Doğal olarak oyun gücünü artırmadan şampiyonluk hedefi koymamak lazım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap