SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sumudica'nın orta vadeli planı
27.01.2021
ÇAYKUR Rizespor'da teknik direktörlük görevine getirilen Marius Sumudica ile yeni transferler Erik Sabo ve Damjan Djokovic için imza töreni düzenlendi. Çaykur Didi Stadı'nda gerçekleştirilen törene kulüp başkanı Hasan Kartal ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kartal, burada yaptığı konuşmada, Sumudica ile Rizespor’da yıllarca birlikte çalışmak istediklerine belirtti. Kartal, "İnşallah uzun süre hocamızla devam ederiz” dedi.

RİZE’YE 6 AYLIĞINA  GELMEDİM

MARİUS Sumudica ise uzun süre Rize’de kalmak istediğini vurgulayarak, "Son sekiz senede çalıştığım kulüplerde bir seneden az çalışmadım. Romanya, Arabistan, Türkiye'de çalıştığım her yerde hep ilk üç antrenör arasında gösterildim. Rize'ye altı aylığına gelmedim. Bana yarın 3-5 milyon Euro’luk teklif gelse elimin tersi ile iteceğim. Rize’ye 1,5 yıllık kontratı bitirmeye geldim. Orta vadeli bir planım var. Umarım bu uzun vadeliye döner. İki taraf birbirinden memnun olursa bunu artırabiliriz” diye konuştu.

SAVAŞI SAHADA  GÖRMEK İSTİYORUM

HAFTA sonu Fenerbahçe ile oynayacakları maça da değinen Rumen teknik adam, “Kafasında kaybetme endişesi olan oyuncumuzu İstanbul’a götürmeyeceğim. Bu sahanın içinde ölmeyecek, kaptan olsun, kim olursa olsun, her ünlü oyuncu kimse sahada terinin son damlasına kadar savaşmıyorsa yedek kulübesinde yanımda oturur. Ben savaşımı kavgamı veriyorum. O savaşı, kavgayı sahada görmek istiyorum. Son iki maçta benim takımım bunu yaptı” şeklinde konuştu. 

FORVET TRANSFERİ  İSTİYORUZ

49 yaşındaki teknik adam, transfer çalışmaları ile ilgili de değerlendirmede bulunarak, “Transferlerimizi ortaklaşa yapıyoruz. En az bir tane daha forvet oyuncusu almayı düşünüyoruz. Bunu ikiye de çıkarabiliriz” dedi. Öte yandan yeni transferler Eric Sabo ve Damjan Djokovic de Çaykur Rizespor’a transferlerinden dolayı mutlu olduklarını, takıma katkı vermek için mücadele edeceklerini söylediler.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap