SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sumudica görevinin başında
15.02.2021
ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica, göreve başladığı günden itibaren geride bıraktığı 4 maçta henüz 3 puanla tanışamadı. Deneyimli teknik adamın ekibi sadece Kasımpaşa maçından 1 puan alırken Fenerbahçe, Alanyaspor ve BB Erzurumspor’a mağlup olmuştu. Kötü gidişatın ardından son Erzurumspor maçı sonrası deneyimli teknik adam istifa kararı almıştı.

HEP BİLİKTE OTURUP KONUŞTUK

OYUNCULAR ve yönetim kurulu üyelerinin araya girmesiyle birlikte 49 yaşındaki teknik adam ikna edilerek görevine devam etmişti. Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Sumudica’nın istifa kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kartal, “Hocamızın maç sonunda morali bozuldu. Hep birlikte oturup konuştuk. Herhangi bir sıkıntı yok. Hocamız görevinin başındadır” dedi. 

YÖNLENDİRENLER PARAYI VERSİN

BAŞKAN Kartal, Tahkim Kurulu'nun Oğulcan Çağlayan hakkında verdiği 3 maç ve 1 milyon 200 bin euroluk ceza hakkında da değerlendirmelerde bulunarak  "Oğulcan Çağlayan kararında hak yerini buldu. Şimdi bu oyuncuyu yönlendirenler versin parayı. Tekrar itiraz olsa da ben bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap