SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rizespor'un Loic Remy'ye ihtiyacı var
11.03.2021

Loic Remy’nin milli arada takım çalışmalarına başlayacağını kaydeden teknik direktör Bülent Uygun, “Rizespor’un ona ihtiyacı var. O da sahada hem gereken mücadeleyi yaparak hem attığı gollerle hem de sahada liderlik yaparak bunu gösterecektir” dedi.

ÇAYKUR Rizespor'da sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan ve ameliyat geçiren Loic Remy antrenmanlarda takımdan ayrı olarak düz koşulara başladı. Fransız golcü doktor kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-Mavililerin teknik direktörü Bülent Uygun 34 yaşındaki golcünün sakatlık durumu ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

PSİKOLOJİK TERAPİ

TECRÜBELİ golcünün sakatlık durumuyla ilgili kulüp doktorları ile görüştüğünü kaydeden Bülent hoca, “Remy, büyük bir ihtimalle milli maç arasında takım idmanlarına iyi bir şekilde başlayarak aramıza dönecek. O arada kendisine biraz da psikolojik terapiler de yapacağız. Çünkü sporcu psikolojisi farklıdır. Biz iki bağlantıyı da birleştirerek Remy en iyi şekilde hazırlayacağız” dedi.

SAHADA GEREĞİNİ YAPACAK

RİZESPOR’UN Remy’e ihtiyacı olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam sözlerine şöyle devam etti: “Remy, Türkiye’ye çok önemli bir yıldız olarak geldi. Yıldız olduğunu da gösterdi. Şimdi Rizespor’un ona ihtiyacı var. O da sahada hem gereken mücadeleyi yaparak hem attığı gollerle hem de sahada liderlik yaparak bunu gösterecektir. İnşallah Galatasaray maçının ardından milli arada da onun formunu en iyi şekilde yukarıya taşıyacağız.”

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap