SON DAKİKA
SON DAKİKA


Rize ateşle oynuyor
13.02.2021
SÜPER Lig’in 25. haftasında sahasında Erzurumspor’u ağırlayan Çaykur Rizespor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Yeşil-Mavililer mutlak 3 puan parolası ile çıktığı karşılaşmayı kaybederek galibiyet özlemini 4 maça çıkardı. Her iki takım da karşılaşmaya dengeli başlarken ilk ciddi atak Rizespor’dan geldi.  38. dakikada Donsah uzak mesafeden müthiş vurdu. Yerden sekip köşeye giden topu kaleci Szumski güçlükle çeldi. 41. dakikada bu kez konuk ekip Erzurumspor tehlikeli geldi. Orta sahada topla buluşan Aatıf, tek tek rakiplerini çalımladı, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Faslı oyuncunun şutunu Gökhan ayaklarıyla kurtararak gole izin vermedi. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 

GOL FIRSATLARI KAÇTI

YEŞİL-Mavililer, mücadelenin ikinci yarısına etkili başladı. 49. dakikada Baiano ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu çekti, top az farkla auta gitti. Rizespor, üstünlük sayısına çok yaklaştı. 60. dakikada kazanılan serbest atışta Erzurumspor savunması topu uzaklaştırdı ancak top Baiano’nun önünde kaldı. Brezilyalı yıldız yerden sert vurdu, top kalenin dibinden auta gitti. Erzurumspor, öne geçmeyi başardı. 67. dakikada kazanılan serbest atışta topun başına Omolo geçti. Kenyalı oyuncu ortasını yaptı, ceza sahası içerisinde oluşan karambolde top Aatif’in önünde kaldı. Faslı oyuncu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı: 0-1. 

OYUN DİSİPLİNİ KAYBOLDU

ERZURUMSPOR, golün ardından ikinci gol için Rizespor’un kalesine yüklenmeye başladı. İlk golün sahibi Aatif 79. dakikada ceza sahası dışından kaleyi cepheden gören noktadan müthiş vurdu fakat top az farkla auta gitti. Konuk ekip Erzurum, üst üste ataklar geliştirmeye başladı. 82’de ceza sahası içerisinde kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan Gomes, vuruşunu yaptı fakat top auta gitti. 83.dakikada Fernando ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. Ani gelişen Erzurumspor atağında oyuna sonradan giren Oltan 90+2. dakikada farkı 2’ye çıkardı ve maç bu skorla sona erdi: 0-2. Bu sonuçla kötü gidişata son veremeyen Rizespor’un alt sıralarla puan farkı da iyice azaldı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap