SON DAKİKA
SON DAKİKA


Para yerine Frey ve Murat'ı size verelim
25.08.2020
Fenerbahçe’de golcü oyuncu Vedat Muriq, transferinin Lazio’ya transfer olması halinde Çaykur Rizespor’a yüzde 15 pay alması planlanıyor. Ancak yaşanan son gelişmelere göre Fenerbahçe’nin Karadeniz ekibine para vermeden halletmek istediği iddia edildi. Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Erol Bulut’un yeni sezonda kadrosunda düşünmediği bazı isimlerin Rizespor’a önerileceği belirtildi.

TOMAS HOCA’YA İLETİLDİ

Geçen sezon Alman ekibi Nurnberg’e kiralanan ve bu sezon İstanbul ekibine dönen Michael Frey ile beklentilerin altında kalan sağ bek Murat Sağlam’ın Yeşil-Mavililer’e teklif edildiği ifade edildi. İddialara göre Yeşil-Mavililer’in bu teklifi teknik direktör Stjepan Tomas’a ilettiği ifade edildi. Hırvat teknik adamın bu teklif karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.

TARAFTAR İSTEMİYOR

Öte yandan Rizesporlu taraftarlar ise bu teklif karşısında sosyal medya hesaplarından tepkisini dile getirdi. Birçok taraftar, Fenerbahçe’den oyuncu yerine yüzde 15’lik paydan bonservis alınmasını desteklerken bu parayla daha kaliteli bir oyuncu alınmasını istedi. İsviçreli oyuncu Frey, Nurnberg’te 29 maçta 4 gol 3 asiste imza atarken Murat Sağlam ise Süper Lig’de sadece 1 maça çıktı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap