SON DAKİKA
SON DAKİKA


Önce Rizespor ile görüşecek
25.04.2020

Rizespor ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray ile Beşiktaş’ın radarında olan Oğulcan Çağlayan’ın Yeşil-Mavili kulüple son bir kez görüşmeden hiçbir kulüp ile görüşmeyeceği belirtildi

ÇAYKUR Rizespor’da sözleşmesi sezon sonunda sözleşmesi sona eren ve Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen Oğulcan Çağlayan için Beşiktaş’ın ısrarcı olduğu öğrenildi. Siyah Beyazlıların Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın 24 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için yönetime talimat verdiği belirtildi. Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Oğulcan ile bir araya geleceği belirtildi.

VEFASIZLIK YAPMAK İSTEMİYOR

ANCAK Oğulcan’ın yakın çevresine Rizespor ile son bir kez görüşmeden diğer kulüplerle görüşmeyeceğini ifade ettiği öğrenildi. Kanat oyuncusunun kulübüne vefasızlık yapmak istemediği, anlaşma yapılamadığı takdirde kulüpten izin isteyerek kendisine talip olan kulüplerle görüşmeye başlayacağı ifade edildi.

ATMACA SÖZLEŞMEDE ISRARCI

AYRICA başarılı oyuncunun ligler tamamlanmadan transfer görüşmesi gerçekleştirmeyeceği öncelikle olarak Rizespor’un alt sıralardan kurtulması için tamamen futbola odaklandığı dile getirildi. Öte yandan Rizespor yönetim kurulunun da Oğulcan’a yeni sözleşme imzalatma konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap