SON DAKİKA
SON DAKİKA


Krala nazar değdi!
11.11.2020

 
Attığı gollerle Süper Lig’i sarsan Çaykur Rizespor’un dünyaca ünlü golcüsü Loic Remy, sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Yıldız oyuncunun tedavisine başlanıldı
Çaykur Rizespor, daha önce yaptığı açıklamada 3 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Yeşil-Mavililerin yıldız golcüsü Loic Remy de Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından açıkladı. 33 yaşındaki oyuncunun Antalya Belek’teki otel odasında kendisini 10 gün boyunca izole edecek.

HATAY’A YETİŞECEK Mİ?

Tecrübeli santraforun Süper Lig’in 9’uncu haftasında deplasmanda karşılaşacakları Hatayspor karşılaşmasına yetişip yetişmeyeceği ise merak konusu oldu. Fransız oyuncuya ikinci test yapıldıktan sonra zorlu müsabakada oynayıp oynayamayacağı netlik kazanacak. Öte yandan golcü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu da gelen bilgiler arasında.

LİGDE KRALLIĞA KOŞUYOR

Rizespor’a geldiği ilk günden itibaren ortaya koyduğu müthiş performans ve attığı gollerle Süper Lig’e damga vuran Loic Remy, 7 maçta 6 kez ağları sarsmıştı. Yıldız golcü, ligde gol krallığı yarışında Alanyaspor’un hücum oyuncusu Davidson ile birlikte ilk sırayı paylaşıyor. Öte yandan Remy ile birlike Fernando Andrade ile genç kaleci Zafer Görgen’in de testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu tedavilerine devam edildiği belirtildi.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap