SON DAKİKA
SON DAKİKA


İskelet kadromuz bozulmayacak
6.03.2020
 
Sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan oyuncularla görüşmelere başlayacaklarını kaydeden Er, “Biz bu takımda artık bir iskelet kadro istiyoruz. Kadromuzu bozmak istemiyoruz” dedi

ÇAYKUR Rizespor Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er, sözleşmeleri sezon sonu sona erecek olan Oğulcan Çağlayan ve Abdullah Durak geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncularla sözleşme imzalamanın kolay olmadığına  dikkat çeken Er, “Dario Melnjak ile görüşmelerimiz 6 ay sürmüştü. Bunların menajerleri devreye giriyor. Başka takımları arattırıyorlar. Bu işler kolay olmuyor” dedi.

GÖRÜŞMELERE BAŞLAYACAĞIZ


TAKIMDAKİ iskelet kadroyu bozmak istemediklerini kaydeden Er, “Biz bu takımda artık bir iskelet kadro istiyoruz. Kadromuzu bozmak istemiyoruz. En azından 6-7 tane oyuncunun takımdan gitmesini istemiyoruz. Çekirdek kadro olsun istiyoruz. Ünal hocamızın da görüşleri doğrultusunda oyuncularımızla görüşmelerimize başlayacağız. Oğulcan, Abdullah ve birkaç oyuncu ile daha görüşeceğiz” diye konuştu.

DENGELERİ GÖZETECEĞİZ
​​​​​​​
ER sözlerine şöyle devam etti: “Tabii takımın da dengeleri vardır. Bu dengeleri de gözeterek görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Futbolcu parasını bilir, futbolcuya parasını verdiğiniz zaman takımda kalırlar. Dengeleri gözeterek futbolcuları maddi anlamda memnun ettikten sonra takımda kalacaklarını düşünüyorum.”

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap