SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayal kırıklığının adı Söderlund
1.03.2021

ÇAYKUR Rizespor’da Fransız santrafor Loic Remy’nin sakatlığından ötürü devre arasında transfer edilen Alexander Söderlund, geldiği günden beri hiçbir varlık gösteremedi. Norveçli santrafor, Sivasspor maçında da 90 dakika boyunca silik bir görüntü çizerek gol pozisyona girmekte zorlanırken uzun boylu olmasına rağmen hava toplarını ıskalaması da şaşkınlığa neden oldu.

SUMUDİCA DA NASİBİNİ ALDI

MÜCADELEDE hiçbir varlık gösteremeyen 33 yaşındaki oyuncuyu 90 dakika boyunca sahada tutan teknik direktör Marius Sumudica’ya da taraftarlarda sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Birçok taraftar, sahada koşmaktan başka bir şey yapmayan tecrübeli forvetin daha erken oyundan alınması gerektiği yönünde görüş beyan etti.

KADERİNİ KENDİ BELİRLEYECEK

RİZESPOR ile sözleşmesi 2022 yılında sona erecek olan Söderlund, kaderini kendisi belirleyecek. Gol yollarında etkisiz bir görüntü çizmeye devam etmesi halinde deneyimli golcü ile sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rizespor ile 3’ü il 11’de olmak üzere 6 maça çıkan Söderlund bu karşılaşmalarda gol ya da asist üretemedi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap