SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galatasaray'ı iyi analiz ettik
19.03.2021

Deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayan Bülent hoca, “Galatasaray Falcao, Mustafa gibi birçok yetenekli oyuncuya sahip, takımı iyi analiz ettik. Rizespor anlayışına yakışan mücadelemizi sahada vererek oradan puanla dönmek istiyoruz” dedi

ÇAYKUR RİZESPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam Sarı Kırmızılılar ile karşılaşacakları maçtan puan alarak Rize'ye dönmek istediklerini söyledi. Uygun, "Galatasaray şampiyonluk yarışı içerisinde, çok kaliteliFalcao, Mustafa gibi forvet ayaklarıyla birçok yetenekli futbolculara sahip. Takımı iyi analiz ettik. Rizespor anlayışına yakışan mücadelemizi sahada vererek oradan puanla dönmek istiyoruz” dedi.

HERKESLE ÇALIŞMAK İSTERİM

TAKIMDA önümüzdeki sezon sözleşmeleri sona erecek olan Milan Skoda, BraianSamudio, MontassarTalbi ve Abdullah Durak’ın gelecekleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan 49 yaşındaki teknik adam, "Herkesle çalışmak isterim. Rizespor'un menfaatine kim olursa olsun, Rizespor'un hizmet anlayışını, o formayı, şerefini, duruşunu sahaya koymak isteyecek her futbolcu bizimle birlikte olacaktır. Şu anda transferleri düşünecek ne durumdayız ne pozisyondayız" ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİLERE CEVAP

SOSYAL medyada kendisine yönelik yapılan eleştiriler hakkında da konuşan Uygun, şu ifadeleri kullandı:"Hakaret, küfür bu tarz şeyler olmaması gereken şeyler. Sosyal medya olmadan önce böyle bir dünya yoktu. Şimdi sosyal medyada bunlar çıkıyor. TC kimlik numarasıyla herkes girse iyi olur. 170-180 kadar Twitter'dan küfür yazanlar var. Onları mahkemeye verdim. 15'er bin lira ödediler Mehmetçik Vakfı'na, Çocuk Esirgeme Kurumu'na. Sağ olsun onlar da kıyak yaptılar.” 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap