SON DAKİKA
SON DAKİKA


bu sezondan ümit kesildi
20.02.2021
ÇAYKUR Rizespor’un dünyaca ünlü Fransız golcüsü Loic Remy’nin uzun süren sakatlık sürecinin ardından 2 hafta sonra sahalara dönebileceği açıklandı. Oyuncunun tedavisi ile ilgili bilgilendirmede bulunan Çaykur Sağlık Komisyonu Başkanı Hasan Türüt, Remy'nin kasık bölgesindeki kas sakatlığı nedeniyle hem Rize’de hem İstanbul’da gerekli tedavisinin yapıldığını belirtti. Tedavi sırasında kasıkta başka problem daha yaşandığını kaydeden Türüt, “Sakatlığın ileride sorun yaratmaması adına Almanya’da başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir” diye konuştu. 

ÇALIŞMALARA  BAŞLAYACAK

TÜRÜT, sözlerine şöyle devam etti: “Şu an itibarıyla profesyonel futbolcumuz Loic Remy tesislerimizde sağlık ekibimizin yönetiminde rehabilitasyon sürecinde olup, herhangi bir olumsuzluk gelişmediği takdirde iki hafta içinde saha çalışmalarına başlaması planlanmaktadır.” Öte yandan yıldız golcünün 2 hafta sonra antrenmanlara başlayacak olmasına rağmen hazır hale gelmesinin 8 haftayı bulacağı belirtildi. Oyuncu bir sıkıntı yaşamaması durumunda son 4-5 haftada forma giyebilecek. Fransız golcü, Süper Lig’de çıktığı 10 maçta 6 gol atma başarısı göstermişti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap