SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'ya dev stoper
6.09.2020
ÇAYKUR Rizespor’da stoper arayışı devam ediyor. Dinamo Zagreb’in Emir Dilaver’i bırakmak istememesi üzerine listesindeki diğer isimlere yönelen Yeşil-Mavililer, daha önce de takibe aldığı Gil Vicente’de forma giyen Ygor Nogueira ile yeniden temasa geçti. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Karadeniz ekibi, 1 savunmacıyı daha kadrosuna katmak istiyor.

ARAŞTIRMALAR BAŞLADI

TRANSFER komitesi, yeni transferler konusunda ince eleyip sık dokurken, Hırvatistan’dan sürpriz bir ismin Rizespor’un gündemine geldiği öğrenildi. Hajduk Split’te forma giyen Bozo Mikulic’in Atmaca’ya önerildiği ifade edildi. Transfer komitesinin bu oyuncu için detaylı bir araştırma içine girdiği ve teknik direktör Stjepan Tomas’ın raporuna göre hareket edeceği belirtildi.

BONSERVİSİ UYGUN

23 YAŞINDAKİ Hırvat savunmacının kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 1.97 metre boyundaki dev stoperin güncel piyasa değeri yaklaşık 500 milyon Euro. Mikulic, Hırvatistan U-19 Milli Takımının formasını da 16 kez terletti. Savunmadaki başarılı hamleleri ile dikkatleri üzerine çeken genç savunmacı, geçen yıl takımı Hajduk Split’te 21 resmi maçta forma giyerken, 1 kez de gol sevinci yaşadı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap