SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'dan Aslan'a göz dağı
26.11.2020

ZİRAAT Türkiye Kupası 4’üncü eleme turunda Çaykur Rizespor, evinde konuk ettiği 2.Lig ekiplerinden Uşakspor’u 6-0 yendi. Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanan mücadelede Yeşil-Mavililer, daha ma.ın başında üstünlüğü sağladı. 12’nci dakikada Tunay Torun ile öne geçen Rizespor, bir süre sessiz kaldı.


İLK yarının bitimine doğru yeniden hareketlenen Atmaca, 43’te Kemal Rüzgar ile farkı 2’ye çıkardı. 45’inci dakikada yeniden sahneye çıkan Tunay, takımının 3’üncü, kendisinin 2’nci golünü kaydetti. Rakip Uşakspor ise ilk yarıda etkisiz futbolu ile bu golleri izlemekle yetindi. İkinci yarıda yine ağları havalandıran ekip Çaykur Rizespor oldu. 54’üncü dakikada Michalak farkı 4’e çıkarmayı başardı. 59’UNCUve 61’inci dakikalarda Uşakspor Teknik Direkt.rü Hasan Erkin Şimşir, iki oyuncu değişikliği yaparak savunma hattını güçlendirdi. Teknik direkt.r Stjepan Tomas, 65’inci dakikadan itibaren yedek kulübesindeki oyuncularına da forma şansı verdi ve değişikliğe gitti. İkinci yarının büyük bölümünde gol denemelerine rağmen sonu. elde edemeyen Rizespor, 85’te penaltı kazandı. Topun başına geçen Kemal Rüzgar double yaparken, skoru 5-0’a taşıdı. Maçın başından itibaren etkili futboluyla göz dolduran Kemal, 2 golle yetinmedi ve hat-trick yaptı. 90’ıncı dakikada 3’üncü golünü kaydeden gen. futbolcu, maçın skorunu da belirledi. Mücadele 6-0’lık skorla son buldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap