SON DAKİKA
SON DAKİKA


Atmaca'da Boldrin şoku
18.02.2021
SÜPER Lig’de kötü günler geçiren ve 5 maçtır kazanamayarak taraftarlarına büyük hayal kırıklığı yaratan Çaykur Rizespor’un yakasını şansızlıklar bir türlü bırakmıyor. Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan Yeşil-Mavililerin en önemli yıldızlarından olan Fernando Boldrin’in idmanda sakatlandığı öğrenildi.

BAŞKENTE  YETİŞMESİ ZOR

ANTRENMANDA ayağına darbe alan Brezilyalı yıldızın ligin 26. haftasında deplasmanda oynanacak MKE Ankaragücü maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun sakatlığı ile ilgili bilgi veren Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Talha Küçükvar, “Boldrin sakatlandı. Ankaragücü maçında forma giymesi zor görünüyor. Durumu yapılan kontrollerin ardından netleşecek” dedi.

SUMUDİCA  ARAYIŞ İÇERİSİNDE

YILDIZ oyuncunun sakatlanması üzerine teknik direktör Marius Sumudica da arayışa girdi. Rumen teknik adam, antrenmanlarda Boldrin’in yerine Tunay Torun’u ve Damjan Djokovic’i deniyor. Sumudica’nın, kararını maç günü vereceği belirtildi. Öte yandan Fernando Boldrin, bu sezon 15 lig maçında 3 gol ve 1 asiste imza attı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap