SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siopis Tek Başına!
4.04.2022

Puan cetvelindeki konumları ne olursa olsun Süper Lig’deki 4 büyük takımın birbirleriyle oynadıkları maçlar her türkü sonuca gebedir. Nitekim Trabzonspor - Beşiktaş maçı öncesi hakim olan görüş bordo mavili takımın favori olduğu yolundaydı. Ama ilk yarıda görüldü ki karşılaşma genelde konuk ekibin üstünlüğüyle geçti. Trabzonspor hücum  aksiyonlarında etkisiz kalırken, savunmada pek güven vermedi. Nwakame tel tel döküldü. Teknik adam tercihidir ama bu maça Cornelius ile başlamak daha doğru olur gibiydi.

Abdullah Avcı ikinci yarıya Cornelius ila başladı. Bu kararının doğruluğu koşa sürede anlaşıldı. Hüseyin’in savunmadan uzun pasıyla Cornelius akıl dolu estetik bir gole imza attı.

Gol sonrası takımın temposu yine düştü. Batshuai’nin penaltı kaçırması Trabzonspor’da değil, aksine Beşiktaş’ta doping etkisi yaptı. Kısa sürede eşitlik golü geldi.

1-1’den sonra iki takımın da çabaları sonuç vermedi ve taraflar birer puana razı oldu.

Bu maçta Siopis’e bir paragraf açmak gerek. Yunanlı oyuncu inanılmaz işler yaptı. Sahada basılmadık yer bırakmadı. Rakibin bütün ataklarına neredeyse tek başına karşı koydu. Arkadaşlarından ona bir kişi bile ayak uydursaydı sonuç böyle olmayabilirdi. Çabası tek başına yermedi.

Sonuçta kötü maçlarda bir puan da iyidir. Şampiyonluk turu belki gecikecek ama atılacak. Kimse merak etmesin.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap