SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sezona 3 puanla merhaba!
6.08.2022

Süper Lig’de sezon son şampiyon Trabzonspor ve ligin çiçeği burnunda yeni ekibi İstanbulspor’un mücadelesiyle start aldı.

Rakibinin gücünü peşinen kabul edip mütevazı kadrosuyla oyunu kendi alanında kabul eden ve rakibini kalabalık savunmasıyla karşılayan Sarı siyahlılar, sadece 15 dakika direnebildi. Zira Trezeguet ve yurttaşı Larsen’in klas vuruşlarına başarılı şekilde karşı koyan kaleci Jensen, bir başka Danimarkalı Cornelius’un kafa vuruşunda filelerle kucaklaşan topu çaresizce izlemek zorunda kaldı.

Süper Lig’deki ilk golünü yedikten sonra rakip yarı alanda da top çevirmeye başlayan İstanbulspor, kendini fazla sıkmayan Trabzonspor’a karşı bu kez savunmasında az adamla yakalanma risklerini yaşadı ve pozisyonlar verdi. Ancak bordo mavililer bunları değerlendirmede cömert davrandı ve devre arasına 1-0 üstünlükle gitti.

İkinci yarı, gol sonrası ilk yarı temposunda geçti. Rakip kaleye ilk şütunu 47. dakikada İbrahim’in kafa vuruşuyla yapabilen İstanbulspor bunu aynı oyuncuyla ilerleyen dakikalarda ancak bir kez daha deneyebildi. Ama ikisinde de Uğurcan’a takıldı. Trabzonspor ise yine fazla sıkmadan, rakip savunmanın dengesiz yakalandığı pozisyonlarda gol arasa da farkı artıracak beceriyi uzun süre gösteremedi. Abdullah Avcı, son 15 dakikaya girilirken çok yorulan günün başarılı ismi Larsen’i oyundan aldı ve Denswil’i sahaya sürüp Dorukhan’ı sağbeke çekti.  Ardından Djaniny ve Kuassi hamleleri geldi. Sonrasında Bordo mavililer, skor rahatlığı yaşadığı ikinci golü yine bir köşe vuruşundan, bu kez Demswil’in kafasından buldu.

Böylece sezona iki gol ve 3 puanla başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap