SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyona yakışmadı!
23.05.2022

Trabzonspor’un Avrupa Konferans Ligi’ne katılma şansını kaybetmek istemeyen Başakşehir karşısında özellikle ilk yarıdaki kötü performansını rehavete bağlamak kolaycılık olur. Doğrudur; Trabzonspor haftalar önce şampiyonluğunu ilan etti. Bu durum hedefsiz kalmakla ilişkilendirilebilir ama Abdullah Avcı’nın sahaya sürdüğü kadroya bakarsanız durum hiç de öyle değil. Zira Avcı 84 puanlık rekoru kırma hedefini hiç bırakmadı. Haftalardır hiç bir genç oyuncuya şans vermezken takımı bu maçta da tam kadro sahaya sürmesi hedefini gösteriyor. Ama tercihleri çok tartışılır. Örneğin İsmail’i as kadroda düşünmesi çok kötü bir karar. 45 dakika kendisine nasıl tahammül etti anlaşılamadı. Sadece İsmail mi? Siopis ve Dorukhan’ın dışında geride kalanlardan aklı maçta olan oyuncu yok gibiydi. Hepsi “bitse de gitsek” havasındaydı. İlk yarıda 3 farklı skor böylece ortaya çıktı. Şampiyona hiç yakışmayan bir skor oldu.

 

Avcı ikinci yarıya 3 değişiklikle başladı. Özellikle İsmail - Yusuf değişikliği çok şeyi farklılaştırdı. Djaniny ile Yusuf takımı hareketlendirdi. Bordo mavililer ikinci 45 dakikada çok farklı bir görüntü verdi. Bakasetas’ın direkten dönem şutunun yanısıra kaleci Volkan’ın inanılmaz kurtarışları ilk yarıdaki farkı kapatmayı engelledi. Nwakame’ in golü umut satışı oldu ama peşi gelmedi.

Her şeye rağmen şampiyonluğu getiren başkan ve yöneticileri, teknik direktör ve ekibiyle,  futbolcu kadrosunu bir kez daha yürekten alkışlıyoruz.  Ancak şampiyon takıma yakışmayan bu skor ile de hatırlatmak isteriz ki, bu kadroyla ve Avcı’nın bu uygulamalarıyla Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de işinin kolay olmayacağının altını çizmeliyiz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap