SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hoca farkı
8.11.2020

3 haftadır puan yüzü görmeyen Trabzonspor deplasmanda sezona çok iyi başlayan Alanya’dan galibiyeti kaçıran taraf olarak bir puanla döndü.

Öncelikle belirtmeliyim ki Bordo mavili oyuncuları bu sezon ilk kez sahada mücadele ederken gördüm. Tam olmasa da “bir takım” gibi oynadı, “bir takım havası” verdi. İlk yarı dengeli oyun olsa da Trabzonspor Djaniny ile çok net bir pozisyon kaçırdı.

İkinci yarıda Trabzonspor adına sahanın en iyisi Hugo’nun hatasından yenen golle yenik duruma düşen Bordo Mavililerde duruma anında müdahale ederek gerekli değişiklikleri yapan Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, oyunun seyrini değiştirdi. Yusuf ve Afobe hamleleri Trabzonspor’a geri döndürdü. Maçın sonlarındaki  Hosseini ve Safa hamleleri de yerindeydi. Bu bakımdan alınan bir puan da elindeki malzemeyi en verimli biçimde kullanan İhsan Derelioğlu’nun rolü büyük oldu.

Trabzonspor yönetiminin teknik direktör sorununu bu kadar uzatması yanlış. Alanyaspor maçının ardından Anadolu Ajansının geçtiği habere göre 3 yıllık anlaşmaya vardığı Abdullah Avcı ismi daha da büyük yanlış. Avcı ismi Trabzonspor’a  zarar verecektir. Trabzonspor taraftarının büyük çoğunluğu Avcı’ya karşıdır, bu kadar taraftarı karşına alamazsınız.  İşlerin sarpa sarmasından sonra birlikte sezon sonunu beklemeden Trabzonspor’dan ayrılmak zorunda kalırsınız. Kaldı ki bu sezon yapılan transferlerde ele avuca gelen yarım Hugo  haricinde düzgün bir futbolcu yok. Transferde çuvalladınız! Bu durumda alt yapıya yakın ve alt yapıyı ayağa kaldıracak hocaya ihtiyaç vardı. Bu İhsan Derelioğlu olur, Mustafa Reşit Akçay olur, Şota olur, Hami olur, farketmez ama Abdullah Avcı olmaz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap