SON DAKİKA
SON DAKİKA


Güven tazeledi
27.09.2020
Ligin ilk iki haftasında oyun ve skor olarak tatmin edici görüntü veremeyen Trabzonspor ve Yeni Malatyaspor takımlarının mücadelesinde Bordo-Mavililer, şeytanın bacağını kırdı ve ilk galibiyetini aldı. Trabzonspor ilk gole kadar tutuk bir görüntü verse de sonrasında oyunun kontrolünü tümüyle ele aldı. Sadece ilk yarıya gerek hazırlanış gerekse son vuruş açısından 3 güzel gol sığdırdı ve taraftarına umut tazeledi.
İkinci yarıda Trabzonspor’da 3 farkla önde olmanın rehaveti vardı. Bu durum oyunu genel olarak Malatyaspor’un kontrol etmesine, topa daha çok sahip olmasına ve hücum etkinliklerinde daha aktif gözükmesine neden oldu. Bordo-Mavililer rakibi yarı alanında az adamla yakalayarak gol bulma çabası gösterse de kolay bir penaltı kararı konuk ekibin farkı ikiye indirmesine yaradı. Bu arada A. Parmak’ın sakatlanması ve Nwakame’nin oyundan alınışı Malatyaspor’un beklentilerini artırsa da yenilgiden kurtaramadı. Böylece Bordo-Mavililer 3-1’lik skorla ilk 3 puanını aldı.
Newton’un şans verdiği yenilerden sol bekte Marlon savunmanın yanı sora hücuma katkısı, Baker asisti ve paslarıyla arkadaşlarının olumlu yönlendirmesi, Flavio orta alanda dinamo gibi çalışması, Adobe ise çok şık gol vuruşlarıyla dikkat çekti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap