SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyet kaçtı
26.12.2021

İlk yarıyı büyük puan farkıyla lider bitirmeyi galibiyetle taçlandırmak isteyen Trabzonspor, Başakşehir karşısında istediğini elde edemedi.

Son 10 haftanın en başarılı ekibi Başakşehir karşısına bir çok önemli oyuncusunun eksikliğiyle çıkan bordo mavililer, tüm olumsuzluklara rağmen galibiyeti kaçıran taraf oldu.

İlk yarının büyük bölümünde rakibi yarı alanına hapseden Trabzonspor, Dorukhan ve Cornelius ile iki kez direğe takıldı. Konuk ekibe de ciddi pozisyon vermeden devreyi tamamladı.

İkinci yarıya konuk ekip biraz daha tempolu başlasa da Trabzonspor çok geçmeden dengeyi kurdu ve yine rakip kaleyi yoklamaya başladı. Pozisyonlar da yakaladı ama golü bulamadı. İlk yarıda direği geçemeyen Trabzonspor, bu yarıda hakem Halil Umut Meler ve VAR’a takıldı. Çok net penaltısı güme gitti. Hakem konuk ekip  oyuncularının abartılı zaman çalmalarına göz yumdu. Umarız bütün bınlar Trabzonspor için bir “yol kesme!” çabası değil de hakem hatasıdır.

Sonuçta böylesi kritik maçlarda puan kaybı önemlidir ama aslolan da “yenemezsen yenilme!” ilkesidir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap