SON DAKİKA
SON DAKİKA


Galibiyet güzel ama
16.09.2022

Şampiyonlar Ligi’ne Play Of’ta veda etmek, Avrupa Ligi ve Süper Lig’e kötü başlamak gibi nedenlerle hayli sıkıntılı bir dönemden geçen Trabzonspor Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız’la olan sınavına moral için çıktı.

Abdullah Avcı, bu kez de farklı on biri tercih etti. Savunmada Denswil’e, orta alanda Hamşik ve Siopis’e görev verdi. Vitor Hugo ve Umut Bozok’u kulübeye çekti.

Avcı’nın öğrencileri ilk çeyrekte rakibi üzerinde ezici bir üstünlük kurdu. Bu bölümde de golü buldu. Trezeguet ve Hamşik işbirliğiyle gelen gol hazırlamış ve bitiriş açısından alkışı hak etti.

Golden sonra bordo mavililer maalesef skoru koruma pozisyonu aldı. Üstünlük Kızılyıldız’a geçti. Konuk ekip pozisyonlar buldu ama ilk yarıda başka gök sesi gelmedi.

İkinci yarı ilk yarının son yarım saati gibi başladı. Trabzonspor kontrollü oyunu tercih edip skoru koruma çabasını sürdürdü. Kızılyıldız takımı doğal olarak oyunu Trabzonspor yarı alanına yıktı. Bu arada Abdullah Avcı anlaşılmaz biçimde fizik gücü düşük iki oyuncuyu, Abdülkadir Ömür ve Bardhi’yi sahaya sürdü. Rakip daha çok yüklenirken 10 kişi kaldı. Bordo mavililer biraz rahatladı. Bu arada bir kontra atakta Trezeguet müthiş bir gol attı. Ama son dakikalarda yenilen gol uzatmalara sıkıntılı girilmesini sağlasa da Trabzonspor maçı 2-1 kazanarak büyük moral elde etti.

Bu skor tabi ki camia için önemli. Ancak oyun olarak sıkıntılı sürecin devam ettiğini gösterdi. Özetle galibiyet güzel ama gelecek için kaygılar sürüyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap