SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bundan sonra formalite!
9.05.2021

Trabzonspor lig dördüncülüğünü Antalyaspor da ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecek skoru elde etmek için Trabzon’da karşı karşıya geldiler.

Ersun Yanal yönetimindeki konuk ekip, oyunu yarı alanında kabul edip kontrataklarla gol ararken bordo mavililer, ikinci bölgede topu ayağında tutup isabetli paslarla rakip kaleye kolay gidip pozisyonlar ürettti ve bu durumun doğal sonucu erken gol buldu. Öne geçmenin rahatlığıyla da tempoyu istediği gibi kontrol ederek ilk yarıyı pek sorun yaşanmadan tamamladı.

İkinci yarının başlarında Trabzonspor konuk ekipteki savunma hatası sonrasında uzun süren sakatlık sonucu yeni yeni kendini bulmaya çalışan Abdülkadir Ömür ile iki farkı bulunca anlaşılmaz biçimde rehavete kapıldı. Oyunda üstünlük Antalyaspor’a geçti. Kırmızı beyazlılar Trabzonspor kalesine etkili gelmeye başladı. Nitekim puan için umutlandıran golü bulmakta gecikmediler. Eşitlik amacıyla yüklendikçe de savunmada boşluk verdiler. Ancak bordo mavililer bu fırsatları değerlendiremedi. Böylece heyecan son düdüğe kadar devam etti ama gülen taraf Trabzonspor oldu. Bu skorla ev sahibi ekip lig dördüncülüğünü garantiledi. Antalyaspor ise bu sonuca rağmen düşme hattındaki rakiplerini puan kayıplarıyla tehlikeli hatta düşmekten kurtuldu.

3 puanı alan Trabzonspor son iki haftaya rahat girme avantajını elde etti ve iki formalite maçayla sezonu tamamlama dönemine girdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap