SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu Kötü Oldu!
25.08.2022

Trabzonspor için bir çok açıdan önem taşıyan karşılaşmaydı Kopenhag maçı. Turu geçerse Şampiyonlar Liginde gruplara kalacak, kasasınız dolduracak, Avrupa’da söz sahibi olacaktı. Böylece Antalyaspor karşısındaki farklı yenilginin olumsuz izlerini silecek, böylece Pazar günkü Galatasaray maçına da moral motivasyonu yüksek çıkacaktı.

Bordo mavililer bu nedenle maça hızlı başladı. Daha ilk dakikalarda deplasmandaki tek gollü yenilginin farkını kapatacak pozisyonlar buldu, değerlendiremedi. Djaniny ve Cornelius kaleciye takıldı.

Sonrasında oyun disiplininden hiç kopmayan konuk ekip dengeyi kurdu ve iki takım adına da karşılıklı pozisyonlar izledik ama ilk yarıda gol göremedik.

İkinci yarı genelde Trabzonspor’un kontrolünde geçti. Kopenhag takımı bir gol avantajına güvenerek oyunu sürekli soğutma ve zaman çalma gayretine girdi. Özellikle son 20 dakikada topa tümüyle Trabzonspor sahip olsa da, oyunu kanatlara yayıp gol arama çabası gösteremedi. Bazı oyuncuların kişisel yeteneklerine Umut bağlandı, sonuç alınamadı.

Bordo mavililerin, dolayısıyla Abdullah Avcı’nın en büyük eksiği, rakibe ve maça göre bir oyun planının olmaması. Bunun bedeli de çok ağır ödendi. Maalesef Trabzonspor artık Şampiyonlar liginde değil. Kaybedilen 360 milyon TL de cabası. Özetle Trabzonspor çok şey kaybetti. Bu çok kötü oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap