SON DAKİKA
SON DAKİKA


Affettirdiler!
6.01.2023

Trabzonspor Karagümrük yenilgisinin olumsuz izlerini silmek amacıyla Giresunspor karşısına çıktı. Ancak bordo mavililer, bu kez arkalarında tribün desteği bulamadılar. Zira Fenerbahçe maçındaki kötü tezahüratların ardından verilen cezalar yüzünden kalan boşluklara taraftarlar, belli ki Karagümrük maçı moralsizliği ve soğuk nedeniyle ilgi göstermediler. Buna karşın konuk tribününü dolduran Giresunspor taraftarları yeşil beyazlı futbolculara büyük destek verdiler.

Bütün bu olumsuzluklar Trabzonspor’un ilk yarıda kötü bir futbol sergilemesine neden oldu. Bordo mavililer her ne kadar oyuna hakim gibi gözükseler de rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandılar. Buna karşın kontrollü oyunu tercih eden konuk ekip kontrataklarda kanatları çok etkili kullandılar. Ama final paslarında zayıf kaldılar.

Neredeyse pozisyonsuz geçen ilk yarıda gol, bir ölü top organizasyonunda Trabzonspor adına Giresunspor’dan geldi. Bardhi’nin köşe vuruşunda kaleciyi geçen top Bajic’in sırtına çarparak filelerle kucaklaştı. Zevksiz ve heyecansız geçen ilk yarı Trabzonspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bordo mavililer ikinci yarıda önde olmanın avantajıyla daha etkili oynadı. Giresunspor’un zaman geçtikçe risk almaya başlamasıyla da ilk yarının aksine çok pozisyon üretti. Gomez, sağdan ve soldan gelen köşe vuruşlarında geçemediği Onurcan’ı bir dakika içinde üçüncü şutunda çaresiz bıraktı. Fark ikiye çıkınca yeşil beyazlıların direnci kırıldı. Öyle ki oyuna girdikten sonra topla ilk buluşmalarında Djaniny asist yaptı, Doğucan şık bir vuruşla skoru 3-0’a getirdi. Kalan dakikalarda skoru korumayı amaçlayan bordo mavililer Karagümrük yenilgisinin izlerini silmiş oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap