SON DAKİKA
SON DAKİKA


3 Puandan Ötesi!
25.12.2022

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen uzun aranın ardından, iki kulüp arasındaki ezeli rekabetin zorluk derecesini yükselttiği karşılaşmanın ilk yarısında bu durum, futbola doğal olarak olumsuz yansıdı.

Trabzonspor, büyük seyirci desteğine rağmen, orta alandan forvet hattına gerekli servisi yapacak tempoyu yakalayamadı. Fenerbahçe de kontrollü oyunu tercih edince, İrfan Can’ın direkten dönen şutu dışında izleyenleri heyecanlandıran bir pozisyon olmadı. Doğal olarak ortaya Trabzonspor - Fenerbahçe maçının adına yakışmayan bir ilk yarı çıktı.

İkinci yarıya aynı kadroyla başlayan iki takımın da temposu 57. dakikaya kadar değişmedi. Ama bu dakikada Fenerbahçe 10 kişi kalınca maçın seyri değişti. Trabzonspor oyunda kontrolü kısa sürede eline aldı ve çok geçmeden öne geçti. Maksi Gomez’in şık vuruşuyla gelen golden sonra bordo mavililerin baskısı devam etti. İki teknik adamını oyuna müdahaleleri de durumu değiştirmedi ve Trabzonspor net pozisyonlar bulmaya devam etti. Kendini  rahatlatacak golü uzatmaların son saniyesine kadar kovaladı ve Trezeguet ile buldu. Böylece net bir galibiyet elde etti.

Bu skor bordo mavilileri şampiyonluk yarışında yeniden önde gelen takımlar arasına soktu. 3 puandan daha fazla anlam taşıyan bu skor, Trabzonspor açısından ezeli rekabette üstünlüğü de taçlandırdı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap